Verrijdbare opslagsystemen bieden verschillende voordelen ten opzichte van statische archiefrekken. Zo vereisen statische rekken gangpaden tussen de verschillende rijen om toegang te krijgen tot de opgeslagen materialen. De verrijdbare archiefkasten maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door gebruik te maken van slechts één toegangspad. De verrijdbare archiefkasten kunnen afzonderlijk of met meerdere tegelijk worden verplaatst, zodat daar waar nodig een gangpad ontstaat en u de opslagcapaciteit van het archief vrijwel verdubbeld.

RUIMTE BESPAREN MET VERRIJDBARE ARCHIEFKASTEN

Voor het archief beschikt Bruynzeel over een breed scala verrijdbare archiefkasten. In het onderstaande overzicht staan de belangrijkste kenmerken opgesomd. Voor een kantooromgeving heeft Bruynzeel een aparte lijn met verrijdbare kantoorkasten. Met een verrijdbare archiefkast kan tot 50% ruimte worden bespaart in vergelijking met statische archiefrekken. Voor een verdere ruimtebesparing adviseert Bruynzeel een dubbellaags verrijdbare archiefkast.

TWEE SOORTEN MOBIELE OPSLAG VOOR ARCHIEVEN

Mobiele opslagsystemen zijn verkrijgbaar met twee verschillende soorten besturing: traditionele handmatige bediening en elektronische bedieningspanelen voorzien van extra functies zoals RFID en toegang met pincode.

TYPECOMPACTUS ORIGINAL XTRCOMPACTUS DYNAMIC II XTR
BEDIENINGHandwielPaneel

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Meer weten over mogelijke afmetingen, draaglasten en opties? Bekijk onze technische informatie.

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

TYPECOMPACTUS ORIGINAL XTRCOMPACTUS DYNAMIC II XTR
BEDIENINGMechanische bedieningHendel of één druk op het touch screen, met extra functionaliteiten. Beschikbaar in 12 talen.
TWEEZIJDIGE BEDIENINGOPTIONEELOPTIONEEL

GANGPADVERLICHTING

TYPECOMPACTUS ORIGINAL XTRCOMPACTUS DYNAMIC II XTR
GANGPADVERLICHTINGNeeOptioneel

Gangpadverlichting op de verrijdbare archiefkasten zitten gemonteerd en gekoppeld aan de wagens. Zodra een gangpad wordt geopend gaan de lichten automatisch aan. Verlichting van de ruimte zelf is hiermee overbodig.

VEILIGHEID

TYPECOMPACTUS ORIGINAL XTR COMPACTUS DYNAMIC II XTR
BLOCKAGE DETECTIE (MCMS)NeeJa, standaard
FOTOCELLENNeeOptioneel: stopt de wagens zodra de lichtstraal wordt onderbroken door de persoon die zich in het gangpad bevindt.
BEWEGINGSDETECTIENeeOptioneel voorkomt beweging zolang een persoon zich in het geopende gangpad bevindt.
VEILIGHEIDSNORMENGSGS, IEC 60950, CE / EN 15095, UL 60950-1
PASSIEVE VEILIGHEIDNeeJa, optioneel

PASSIEVE VEILIGHEID

Dwingt de gebruiker het geopende gangpad te controleren alvorens een ander gangpad te openen.

Blokkade detectie (MCMS)

De blokkade detectie (voorheen bekend als MCMS – Motor Current Monitoring System) voelt eventuele weerstand bij het verplaatsen van een archiefkast en stopt dan automatisch.

BEVEILIGING

TYPECOMPACTUS ORIGINAL XTR COMPACTUS DYNAMIC II XTR
AFSLUITOPTIESBlokvergrendelingProgrammeerbare toegangsbeveiliging. Met de Dynamic II app kunnen gangpaden vergrendeld worden voor specifieke gebruikers of afdelingen.
VENTILATIE MODUSNeeOptioneel

In de ventilatie modus staan verrijdbare archiefkasten van het type Compactus Dynamic II XTR automatisch in een vooraf bepaalde stand. Bijvoorbeeld gesloten of met een minimale ruimte tussen de verrijdbare archiefkasten voor een optimale luchtstroom.

KLEUREN EN MATRIALEN

De verrijdbare archiefkast kan worden afgewerkt in verschillende kleuren en materialen.

SAMEN NIEUWE CREATIES BEDENKEN

We geloven in samenwerking en daarom werken we nauw samen met interieurontwerpers, kantoorvernieuwers en ook met onze klanten, zoals Adecco, Bosch, Deloitte, E.on, Kellogg’s en Siemens. Spacefulness® biedt ook u intelligente, ruimtebesparende oplossingen en vormt altijd een onderdeel van het grotere geheel. We bieden u multifunctionaliteit en flexibiliteit – perfect afgestemd op uw wensen en werkwijze. Onze Research & Development-afdeling en ons ervaren klantenteam zorgen ervoor dat we onze producten zodanig kunnen vormgeven en aanpassen dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Kies voor Bruynzeel en u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. De Bruynzeel fabrieken zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.
Certificaten Bruynzeel Storage Systems

Meer informatie nodig over de oplossingen van Bruynzeel Storage Systems?